Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu spaniolii


Telenovela vânzării lui Dinamo continuă. Prosport scrie că spaniolii conduși de Herminio Menendez, care ar fi trebuit ca luni – în urmă cu două zile – să trimită draftul contractului vânzare-cumpărare a clubului, semnat, nu au făcut acest lucru și, implicit, pe adresa dinamoviștilor nu a sosit nicio garanție bancară, spaniolii fiind condiționați pentru a primi răspuns favorabil să facă dovada ca au în cont suma de trei milioane de euro, bani necesari pentru a demonstra că sunt viabili financiar.

”Oamenii sunt foarte profesioniști, poate au deranjat pentru că au cerut prea multe acte. S-au uitat la tot ce s-a întâmplat în ultimii doi, trei ani. Așa se preia un club, nu vine cineva să plătească două milioane și după vede ce face.

Eu știu că lucrurile sunt pozitive și au evoluat. Mai sunt de pus la punct ultimele amănunte. Eu le-am spus că Dinamo e un brand, le-am explicat ce înseamnă Dinamo. Există garanția! Le-au cerut o garanție de 3 milioane și am înțeles că s-a făcut.

Eu nu am participat, am vrut doar să fac bine. Nimeni nu a avut atâta răbdare precum au spaniolii. Alaltăieri mi-au spus că lucrurile sunt bune, că se va cumpăra. Nu e vorba de o persoană, e vorba de un fond de investiții. Se discută din 10 martie. Eu sunt dinamovist și încerc să fac bine!

Citește și:

Il Luce: ”Eram mai populari decât rivala”. A cui echipă era Dinamo

Previous S-A BĂTUT PALMA Negoiță renunță în sfârșit la Dinamo
Next Primele decizii pe care le iau spaniolii după ce semnează vineri actele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *