Răspunsul lui Nicolae Badea la propunerea lui Negoiță


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, vrea neapărat să scape de datoria de 2 milioane de euro pe care o are la fostul acționar al ”câinilor”, Nicolae Badea. El i-a făcut prin intermediul Gazetei Sporturilor o propunere inedită, de a-i acorda acțiuni la club în contul acelei sume de bani. Iar Badea i-a răspuns acestuia la scurt timp după ce a aflat despre ce este vorba, scrie gsp.ro.

Nu sunt interesat de oferta domnului Negoiţă. Dacă spune că Dinamo a devenit o societate sănătoasă după ce a preluat-o dânsul, de ce nu o ţine el pe toată?”, a fost răspunsul lui Nicolae Badea.

Ce îi propusese Ionuț Negoiță:

„Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acțiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acțiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat. Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acțiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic.”

-->
Previous Cu cine va juca Dinamo în Cupa României
Next Mutu: ”Am oportunitatea de a lucra cu oameni profesioniști”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *