Răspunsul lui Gheorghe Manole, milionarul din Buzău


Dinamo are noi acționari majoritari prin firma Red&White, reprezentată de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Primul l-a ofertat pe Gheorghe Manole, un miliardar din domeniul energetic de a veni alături de echipa din Ștefan cel Mare ca acționar.

Din păcate pentru dinamoviști, informațiile ProSport sunt că Gheorghe Manole a refuzat, pentru moment, să investească la Dinamo, alte afaceri fiind prioritare pentru unul dintre cei mai importanți jucători în piața energiei verzi.

Cine e Gheorghe Manole:

Alături de prietenul și partenerul său de afaceri Vasile Domente, Gheorghe Manole deține firmele Eximprod Power Sistem și Eximprod Engineering, fiecare cu cifre de afaceri de aproape 100 de milioane de lei.

În afară de producerea de echipamente pentru industria electrică (transport și distribuție), Gheorge Manole și Vasile Domente au investit masiv în eoliene și parcuri fotovoltaice. Dezvoltarea afacerilor a mers inclusiv înspre imobiliare, dar și spre viticultură, cei doi deținând brandul Budureasca.Gheorghe Manole este mare microbist și ține cu Dinamo!

În schimb, Claudiu Florică este convins să investească la Dinamo:

”Răspunsul meu este da! Sunt hotărât. E important ce se întâmplă și cu planul de reorganizare propus, de votul care urmează, însă nu cred că pot fi probleme. Spun asta pentru că eu consider că, fără validarea acestui plan, lucrurile nu pot merge înainte pentru Dinamo”, a declarat Claudiu Florică.

Citește și:

Ucraina şi-a dat acordul pentru măsurători pe Canalul Bâstroe, dar nu permite accesul navelor româneşti

Previous Ki(e)ller Elite: Dinamo n-a avut nicio șansă
Next ”Câinii” se pregătesc pentru Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *