Răspunsul jucătorilor străini în privința plecării


Jucătorii străini ai lui Dinamo nu au de gând să părăsească formația din Ștefan cel Mare. Problemele financiare nu îi sperie și sunt hotărâți să continue în ”haită”.

”Voi juca și gratis dacă este nevoie”

”Voi juca pentru Dinamo și gratis dacă este nevoie! Sunt pus la curent cu situația clubului și nu vreau să fac dificultăți lui Dinamo, în nicio situație. Bineînțeles, toți jucătorii se simt bine atunci când au un venit regulat, când salariile sunt achitate la timp, dar, în această situație, trebuie să facem sacrificii pentru Dinamo!

Acesta este mesajul meu în care cred cu adevărat. Visul meu, al nostru, e unul: să revenim în Liga 1. Eu sper ca toți jucătorii să continue cu echipa, e nevoie de toți. Eu sunt în Serbia fiindcă iubita mea a sărbătorit Crăciunul, iar duminică mă întorc la București pentru a fi de luni la Dinamo”, a comentat Filip Dujmovic pentru Gazeta Sporturilor.

”Continui la Dinamo, fără probleme. Eu cred în club, cred în Dinamo. Totul va fi bine curând, cel puțin asta cred eu, probabil, și ceilalți colegi. Noi, jucătorii, ne concentrăm pe antrenamente, sunt focusați ca să încercăm să ajungem în play-off, apoi să atacăm promovarea. Normal, cred că putem reveni în Liga 1”. Quentin Bena, fotbalist Dinamo

”Nu, n-am de gând să apelez la vreun memoriu. De luni, sunt la echipă. Sper, din tot sufletul, ca situația să fie bună cât mai curând, iar Dinamo să se lupte pentru promovare. Hai «câinii»!” Dani Iglesias, fotbalist Dinamo

Citește și:

Sfaturi despre iubire de la Sfântul Porfirie Kavsokalyvitul

Previous Vlad Iacob spune prețul salvării lui Dinamo
Next Avem programul amicalelor de iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *