Răspuns tranșant al președintelui ”câinilor” pentru Nicolae Badea


Președintele clubului Dinamo, Alexandru David, a răspuns astăzi public declarațiilor lui Marius Bacria care spunea că palmaresul și sigla este în continuare la AFC Dinamo București, societate deținută de fostul acționar al ”câinilor”, Nicolae Badea.

”Speţa e simplă. Îl invităm public pe domnul Bacria, care nu ştiu ce calitate are la societatea aceea în insolvenţă, pentru că, în mod normal, ar trebui să vorbească administratorul societăţii, dar e OK şi aşa, să retragă de astăzi, de la ora 16:00, şi sigla şi tot ce zice că are. Şi dacă nu poate, întrebaţi-l de ce nu poate, de ce nu le retrage!

Asta, că din prea-plinul lui… Că n-o retrage… Să stea lumea liniştită, că nu e chiar aşa! Oricât ar încerca lumea să pară că e ca la Steaua, nu e chiar aşa.

Deci, domnul Bacria şi domnul Badea sunt invitaţi public, de către 1948, că zic că pot, aşa cum au dat-o, s-o şi retragă, deci sunt invitaţi public s-o retragă! S-o retragă de azi, dacă pot. Iar dacă n-o retrag, să spună de ce n-o retrag! A, că ne-o lasă ei, că sunt băieţi buni? Bine şi aşa, noi o păstrăm şi aşa, nu ne mai apucăm acum să ne certăm cu lumea. Atâta tot: domnilor, ne-aţi aruncat mănuşa! V-o aruncăm înapoi: luaţi marca de mâine! Luaţi-o de azi, dacă puteţi! Faceţi-ne o notificare, că înţeleg că v-au dat documente că ne-au făcut o notificare să nu mai utilizăm în scop comercial sigla pe care o au dânşii înregistrată. Magazinele noastre sunt deschise, nu ştiu dacă aţi văzut. Păi, ce facem, încălcăm legea şi ei ne lasă? Sau cum?

Există documente, ca să fie foarte clar, prin care ei nu pot să ia ceea ce au dat, aşa cum vor ei. Asta, ca să fie foarte clar. ..ei ştiu foarte clar treaba asta şi tocmai de aceea spunem: nu ne credeţi pe cuvânt pe noi! Poate jucăm noi la cacealma. Îi somăm public să ne retragă dreptul de folosinţă! Să nu mai avem dreptul! La următorul meci, cu Timişoara, să nu mai evoluăm cu sigla!”, a declarat Alexandru David pentru prosport.

”Noi îi informăm public, pe această cale, că în ciuda somaţiei pe care au făcut-o, noi avem magazinul deschis. Programul e de luni până vineri, iar online e non-stop, până seara la ora 18:00 deschis! Că, vă daţi seama, cu fiecare zi care trece, noi facem profit pe sigla domnului Badea! E păcat să lăsăm lucrurile aşa. Şi dacă nu, să explice de ce n-o face. Nu ştiu. Poate e un om bun, se poate şi asta, sau, dacă nu, s-o retragă. Că noi vrem să ne numim altfel acum, dacă tot a apărut alt Dinamo.” Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

Adi Mutu: ”Ne-am dori să ajungem în primăvara europeană”

-->
Previous Adi Mutu: ”Ne-am dori să ajungem în primăvara europeană”
Next Pe cine va întâlni Dinamo Under 19 în Youth League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *