Răspuns genial al lui Florin Bratu pentru Cornel Dinu


Florin Bratu a avut ocazia să-i răspundă pe teren lui Cornel Dinu, cel care l-a criticat în diverse rânduri de când este antrenor la Dinamo și l-a ironizat spunând că nu știe să facă antrenamente.

”A fost un joc cu momente de sacrificiu, dar aveam foarte multă nevoie de victorie și nu am dat foarte multe șanse celor de la Viitorul. Vlad Olteanu nu a fost în lot la meciul de la Mediaș și totuși a jucat foarte bine astăzi. Acestea au fost alegerile mele pentru această seară. Mă bucur că în sfârșit această echipă se poate apăra cu 10 jucători, nu doar cu 4. N-am apucat să vorbesc cu Mister, e simpatic și mă amuză, șotronul nu știm să-l jucăm, miuțele ne mai ies, îl invit cu mare plăcere la antrenamente să ne arate cum se joacă șotronul.

Da, sunt prieten cu Marius Șumudică, am fost colegi la Rapid, este un exemplu pentru mine în momentul de față, a câștigat campionatul și Cupa în România, mie îmi dă încredere.

Eu nu stau foarte mult, două, trei minute, și apoi îi las pe jucători să vorbească în vestiar. Atunci când e antrenorul poate nu se exprimă cum ar vrea”, a declarat Florin Bratu după meci.

-->
Previous Cui i-a mulțumit Daniel Popa după pasa de gol spectaculoasă
Next Bratu, atacat din interior! Se scoate artileria grea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *