Răspuns FERM al lui Mircea Lucescu referitor la Dinamo


Mircea Lucescu a fost aseară la inaugurarea berăriei Grivița, deținută de nepotul său, Matei Lucescu. El l-a invitat și pe Mircea Rednic, dar explică de ce nu s-ar implica la Dinamo.

”(V-ați implica la Dinamo?) Ce să mă implic? Eu am o anumită vârstă, asta e treabă pentru oamenii tineri. Sigur că sunt cu tot sufletul alături de ei, din toate punctele de vedere. Ce implicații pot să fie? Rednic e un bun antrenor, sper să ajungă să aibă și un foarte bun conducător, un patron de echipă. Trebuie mult entuziasm, trebuie multă forță fizică, trebuie multă inteligență ca să facă din Dinamo iarăși o echipă de nivel european.

Eu nu pot să cumpăr împreună cu Rednic că nu am cu ce, nu fac afaceri. Când Matei (n.r. nepotul său, care și-a deschis berăria) își va dezvolta afacerea și va avea un venit permanent, poți să iei o echipă de fotbal. Dar nu poți să iei o echipă de fotbal cu banii unui antrenor. Sau dacă aveam, cum a avut Hagi, 38-39 de ani, când a terminat cu fotbalul. Dar la 70 și ceva de ani…”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Negoiță: ”Dinamo merită mai mult. Vreau soluții”

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Negoiță: ”Dinamo merită mai mult. Vreau soluții”
Next FOTO A apărut DOVADA. Negoiță nu are ce să-i vândă lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *