--> -->

Răsare soarele pe strada lui Dinamo


-->
Clubul Sportiv Dinamo se pregătește să oficializeze cea mai așteptată veste în rândul suporterilor dinamoviști.

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, Dinamo va anunța de ziua clubului, pe 14 mai, că stadionul din ”Ștefan cel Mare” va fi preluat de către Compania Națională de Investiții.

Asta înseamnă că Dinamo va trece la următorul pas, și anume licitația pentru studiul de fezabilitate. După încheierea licitației, clubul va afla exact cum va arăta noua arenă, câte locuri va avea și de ce facilități va beneficia.

Într-un dialog cu www.sport.ro, Adrian Cefalan a explicat toți pașii pentru construirea noii arene din ”Ștefan cel Mare”. Directorul CNI estimează că lucrările pentru noul stadion vor începe de anul viitor, iar CS Dinamo va suporta toate cheltuielile.

„La momentul acesta să faci o estimare… e cam greu (n.r. – pentru buget)! Să spunem că anul acesta facem partea de birocrație, noi începem licitația, Dinamo se apucă de demolare. Și dacă semnezi contractul, cei care câștigă au undeva la 2-3 luni o perioadă în care realizează proiectul tehnic. Lucrările vor începe undeva la începutul anului viitor.

Atunci va începe construirea. Demolarea, din punctul meu de vedere, probabil va începe undeva spre sfârșitul acestui an, după ce vom aproba construcția noului stadion”, a punctat Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, pentru www.sport.ro.

Cât ar putea dura construcția

„Având experiența celorlalte stadioane, undeva la 24 de luni, cam doi ani. Trebuie să ținem cont și de zonă. Steaua s-a construit într-un an și nouă luni, dar acolo a fost accesul mai ușor, loc foarte mare, pe când aici vor fi anumite constrângeri.

La Steaua am putut lucra și în weekend, și seara, în condițiile în care nu aveai vecini. Acolo, între case, o să fie mai dificil. De asta și la Rapid a durat mai mult, fiecare stadion are particularitățile lui. Dar, repet, se va face!”, a declarat directorul CNI.

Citește și:

Dinamoviștii sunt cu ochii pe ei. Remiză albă

-->
Previous Omul misterios de la Dinamo
Next Declarații șoc ale lui Prunea: „Handicapați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.