Raport de groază pentru contracandidatele CFR-ului la titlu


Raport horror pentru contracandidatele la titlu ale clujenilor de la CFR. După disputarea a 20% din sezonul regulat, trupa lui Dan Petrescu e singura avantajată de erorile „oamenilor în negru”. Ultima eroare s-a produs chiar la ultima partidă cu Dinamo, atunci când George Găman nu a mai așteptat decizia tușierului și a acordat instant penalty pentru CFR la Nedelcearu deși pe fundașul dinamovist mingea nu îl lovise în braț, așa cum a crezut el, ci în piept.

Cu victoria de joi seară, clujenii s-au instalat pe primul loc şi se anunţă o forţă în actualul campionat, măcar din perspectiva arbitrajelor, aşa cum s-a întâmplat şi în anii în care clubul lui Paszkany a câştigat titlul, scrie gsp.ro.

Precedentele 3 sezoane de Liga 1 anulaseră o tradiţie păguboasă a fotbalului românesc: campioana câştigă titlul cu sprijinul arbitrilor. Steaua în 2015 şi Viitorul în ediţia trecută au terminat pe minus în balanţa greşeli favorabile vs greşeli defavorabile făcute de brigăzile delegate de CCA, în vreme ce Astra în 2016 a avut un raport echilibrat, 16-15.

Citeşte şi:

Dorința lui Flavius Stoican înaintea meciului cu Dinamo

-->
Previous BOMBĂ Contra ar putea prelua naționala României!
Next Dorința lui Flavius Stoican înaintea meciului cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *