Rapid vrea un jucător de la Dinamo


-->
Rapid a făcut o ofertă pentru Ahmed Bani (19 ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Dinamo. Rapid continuă munca pe piața transferurilor. Adrian Mutu are nevoie de fotbaliști eligibili pentru regula U21, iar principala țintă este dinamovistul Ahmed Bani. În acest moment, antrenorul giuleștenilor se bazează doar pe Rareș Ilie (19 ani).

Din informațiile Gazetei, finanțatorul Victor Angelescu l-a sunat direct pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului Dinamo. Rapid a făcut o ofertă concretă și așteaptă răspuns din partea „câinilor”.

De serviciile lui Ahmed Bani s-au interesat și cei de la FC Argeș. Piteștenii nu vor să achite o sumă de transfer, sperând să îl aducă din postura de jucător liber de contract.

Ahmed Bani este un produs al academiei clubului din Ștefan cel Mare. În recent încheiata ediție de Liga 1 a evoluat 28 de partide, reușind să ofere o pasă decisivă. Conform transfermarkt, internaționalul U20 este cotat la 150.000 de euro.

Rapid nu este singura echipă care îl dorește pe acesta. Recent, s-a scris și despre un interes din partea celor de la FC Argeș. Rămâne de văzut dacă fotbalistul de 20 de ani va rămâne să joace pentru Dinamo în Liga 2, sau va alege alt drum.

Citește și:

Vai de ei, vai de noi! România pierde și-n Bosnia

Previous Uhrin rupe tăcerea după retrogradare
Next O nouă analiză a lui Cornel Dinu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *