Rapid profită de dezastrul de la Dinamo


-->
După ce mulți dintre fotbaliștii cu experiență ai lui Dinamo și-au reziliat contractele, „câinii” se vor baza pe mai mulți tineri de perspectivă în Liga 2.

Prezent în studioul ProSport Live, Gabi Răduță a confirmat interesul Rapidului pentru Ahmed Bani. Mai mult, acesta a declarat că Daniel Niculae l-a întrebat și despre Ioan Borcea, un alt tânăr de perspectivă din lotul „alb-roșiilor”.

„Ei sunt foarte tineri. Oricum, Rici (n.r. Ricardo Grigore) are totuși o perioadă în care a jucat în Liga 1 la Dinamo, dar pe lângă ei am văzut că sunt și niște jucători cu experiență. Nu știu dacă vor rămâne. Moura, Rodriguez, Steliano Filip, Buleică sunt peste nivelul Ligii 2, dar acești tineri nu pot crește decât cu niște jucători cu experiență lângă ei. Nu pot juca numai cu jucătorii tineri. Așa, sunt foarte mulți jucători de perspectivă printre cei tineri. E vorba despre Borcea, Bani…

(n.r. Bani e dorit de Rapid…) M-au întrebat despre el și despre Borcea. M-au întrebat la un meci. Am jucat la Liga 3 cu Dinamo și a fost și Nico (n.r. – Daniel Niculae) la meci și m-a întrebat cine sunt copiii ăia și i-am spus”, a spus Gabi Răduță, la ProSport Live.

Citește și:

Cosmin Contra se bate la titlu. Cum poate învinge

Previous Gică Mihali lămurește un aspect important
Next Pe ce stadion ar putea juca Dinamo în Liga 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *