Rămâne Nicolae la Dinamo? „Nu cred că poate face față”


Dinamo caută în continuare președinte, dar momentan nimeni nu s-a încumetat săa vină. Momentan, singurul rămas este Mario Nicolae, cel care mai are contract până la sfârșitul lunii cu Dinamo.

Constantin Eftimescu a atras atenția în FANATIK asupra acestei probleme de mai multe ori, însă nu e singura poziție pe care Dinamo are nevoie de întăriri:

„Este nevoie și eu am spus-o de mai multe ori. Nu doar un președinte, ci și de un secretar general, un avocat angajat, pentru că sunt probleme la care nu ne pricepem toți. Nu fac eu o listă în acest sens, s-a făcut un apel și prin intermediul presei și așteptăm să vină cineva. Cine va fi acela vom vedea, dar cât de repede posibil. Este și aceasta o urgență”, a spus oficialul dinamovist pentru site-ul nostru.

„Nu cred că poate să facă față( n.r Mario Nicolae) la acest lucru. Părerea mea. Deci asta e o muncă de birou, iar atribuțiunile lui sunt cele sportive. Că printre altele a rezolvat și alte probleme, cu baza de la Săftica, e probabil pe cunoștințele dânsului. Problema lui e cea sportivă: manager sportiv”, a mai explicat Eftimescu.

Declarația lui Mario Nicolae din urmă cu câteva zile: „Nu am mai discutat nimic. Eu mai am contract până pe data de 30 iunie. Dar, am mai spus, Mario Nicolae nu este o prioritate. Deocamdată suntem aici și totul este bine. Așteptăm vești bune în ceea ce ne privește.

„În acest moment, eu nu ştiu despre aceste planuri de insolvenţă. Însă, pot fi oameni care stăpânesc acest domeniu şi care au un plan bine pus la punct. Dinamo a mai fost într-o insolvenţă din care a ieşit cu bine. Depinde cine o manageriază”, a declarat oficialul dinamovist pentru aceeași sursă.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cele mai frumoase palate ale Craiovei

Previous Investiție de 100.000€ la Dinamo
Next Dinamo a cerut intrarea în insolvență

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *