Rămâne Mureșan la Dinamo? „Decizia a fost luată”


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Roș-albii s-ar putea despărți de un om important în cadrul echipei, Iuliu Mureșan, administratorul special, care nu a mai venit la ultimul meci al anului și a evitat să mai iasă în față în ultima perioadă.

Contactat de Gazeta în urmă cu scurt timp, Iuliu Mureșan a spus cu subiect și predicat că a luat o decizie în privința viitorului său la Dinamo: „Voi comunica decizia pe care am luat-o după-amiază sau cel târziu mâine. O să vă spun despre ce e vorba, o să vedeți. Decizia e luată”, a spus Iuliu Mureșan pentru Gazetă.

„Știu că este foarte supărat de starea de lucruri propagată și de lipsa de efort comun în aceeași direcție. Sper însă să nu ia o asemenea hotărâre, e un om experimentat și echilibrat, cu care se poate lucra foarte bine”, a explicat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Totodată, a explicat exact ce înseamnă „lipsă de efort comun în aceeași direcție”: „Fiecare face ce îl taie capul!”.

Vizavi de o eventuală modificare majoră în staff-ul tehnic – mai ales că jucătorii care sunt puși pe lista disponibilizaților speră într-o schimbare a antrenorului! -, Zăvăleanu a explicat: „Până acum nu am vorbit cu nimeni nimic pe această temă. V-am mai explicat situația”.

Dar a ținut să precizeze, chestionat pe tema rezilierilor, că la Dinamo administratorul judiciar nu este mandatat să poarte tratativele pe această temă:

„Noi nu negociem, noi doar ratificăm hotărârile administratorului special, dacă le considerăm legale. Deocamdată, nu am primit nicio solicitare de reziliere.

Retrogradare? Păi cum arată azi, e posibil orice. Ce-ar trebui imediat în 2022 pentru rezultate? Un sobor de preoți, probabil. Lăsând gluma la o parte, e frustrant că pe parte de insolvență lucrurile funcționează, iar sportiv lucrurile sunt la pământ”.

Citește și:

Raed Arafat, informație tare: certificatul verde nu va mai fi valabil fără doza a treia

-->
Previous Mircea Lucescu dorește un parteneriat cu Dinamo
Next Zăvăleanu a rupt tăcerea despre plecarea lui Mureșan: ”Asta înseamnă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *