Raiul pe pământ. Cum arată hotelul unde sunt cazați dinamoviștii


Chiar dacă vor trage din greu trei săptămâni pentru a pregăti un sezon în care Cosmin Contra și-a propus să câștige toate trofeele puse în jos și să califice echipa în grupele Europa League, dinamoviștii sunt cazați într-un loc de vis în Slovenia.

Hotelul Habakuk Wellness se află într-o locație frumoasă şi liniștită, la 5,5 km de centrul orașului Maribor, feriți de poluare și la marginea unei păduri. Dacă la Săftica erau doar aproape de Therme, aici au o zonă de SPA mare, de peste 740 m². Această zonă include piscine interioare și în aer liber, o saună și un centru de fitness. De asemenea sunt oferite tratamente corporale și de înfrumusețare.

Acest hotel are trei restaurante și două baruri, unde se servesc atât specialități internaționale cât și regionale. Dinamoviștii pot lua masa și pe terasă atunci când este soare.

Iar atunci când vor avea o zi liberă ei pot vizita stațiunea de ski Maribor Pohorje, având în vedere că telecabinele sunt la doar 50 de metri de hotel. Cel mai înalt punct este vârful Zigarto, la altitudinea de 1347 m. Rețeaua de pârtii este de 40 de kilometri și sunt deservite de 15 instalații de transport pe cablu. Această stațiune găzduiește în fiecare an câte un concurs din circuitul Cupei Mondiale.

Citește și:

VIDEO&FOTO Glume și voie bună la primul antrenament în Slovenia

Previous VIDEO&FOTO Glume și voie bună la primul antrenament în Slovenia
Next Florin Bratu: ”Sper să nu se desființeze Dinamo II”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *