Răducioiu va urmări meciul din tribune


-->
Dinamo se pregătește de derby-ul cu Rapid, meci programat sâmbătă, 26 februarie, ora 20:30, pe National Arena. Ultimul duel dintre cele două s-a terminat egal, 1-1, într-un meci în care dinamoviștii au fost egalați în minutul 90+1.

Suporterii lui Dinamo au primit 4.000 de bilete, însă deja jumătate dintre acestea s-au epuizat. Fanii „câinilor” își pot cumpăra bilete de la stadionul „Dinamo”, în intervalul 17-20. Florin Răducioiu se așteaptă la un meci frumos atât în tribune, cât și pe gazon.

Răducioiu: „Să câștige cel mai bun”

„Sunt un pic nostalgic, hai să-l numim derby, chiar dacă adevăratul derby ştiţi foarte bine că era Dinamo – Steaua. Sunt două echipe din capitală, de tradiţie, cu istorie. Cred ca va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională. Joacă două cluburi cu un mare trecut.

Aşteptările trebuie oricum să fie mari şi din partea noastră şi a lor. Vreau să cred ca va fi un spectaco atât în tribună cât şi pe teren. Şi evident să câştige cel mai bun. Mă bucur că nu primim gol în ultimele două meciuri şi asta e foarte important. Pentru noi este important să nu pierdem. Să făcem cât mai multe puncte. Rapid e o echipă bună, interesantă, am văzut multe meciuri ale lor.”

Va urmări meciul din tribună

„Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună.

Nu prea am amintiri cu Rapid, nu ştiu dacă am jucat chiar împotriva lui Rapid. Cred că prietenul meu Lupescu a jucat mai des, dar eu nu îmi aduc aminte să fi jucat. Mi-ar fi placut să jucăm în Giuleşti să facem un rezultat frumos acolo”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Citește și:

Târgul de Turism al României: superoferte

Previous Când va reveni Rici Grigore după accidentare
Next Ultimele informații despre Mircea Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *