Răducioiu putea ajunge la clubul unde a fost Maradona și de unde vrea să se retragă Messi


Florin Răducioiu a fost unul dintre cei mai importanți atacanți ai României de după Revoluție. Era în vogă la mijlocul anilor ”90, mai ales după golurile de la World Cup 1994. Doi ani mai târziu, ex-dinamovistul a avut posibilitatea de a se transfera în America de Sud, dar a refuzat oportunitatea din cauza distanței față de țară.

Fostul fotbalist a povestit la Telekom Sport că pe vremea în care era legitimat la Espanyol Barcelona a primit o ofertă de la una din cele mai cunoscute echipe ale Argentinei, Newell’s Old Boys. Acolo a jucat Diego Armando Maradona în perioada 1993/1994, acolo a făcut primii pași în fotbal Leo Messi, care a și declarat că va dori să se retragă de la clubul copilăriei sale. Răducioiu a refuzat Argentina, iar în vara acelui an s-a transferat în Anglia la West Ham United, o experiență ce avea să fie nefericită totuși.

hotel iceberg balcic-->

”Preşedintelui de la Newell”s de atunci îi plăcea foarte mult de mine şi a făcut o ofertă lui Espanyol. Îmi aduc aminte era anul ’96, dacă nu greşesc. I-am mulţumit foarte mult, dar i-am spus că nu este destinaţia pe care eu aş vrea să merg şi echipa la care aş vrea să joc. I-am mulţumit foarte mult pentru interes, dar era departe şi prea dificl pentru familia mea să se deplaseze”, a declarat Răducioiu.

Previous Dinamoviștii îl pun la punct pe Becali: ”E greu cu Doar Dinamo București”
Next De trei ORI Salomao. Cine e fotbalistul care impresionează la Dinamo

1 Comment

  1. Avatar
    vio
    februarie 14, 2019
    Răspunde

    Iubesc Dinamo de la o varsta cand nu stiam unde este Bucuresti-ul si nici ce semnifica Dinamo!La mine la tara venea o familie care statea in Stefan cel Mare si fiul lor mi-a povestit prima data de aceasta echipa.Mi-a ramas intiparit in minte si dupa ce am crescut si mi-am dat seama,nu am mai putut sa renunt,cu toate ca in cei 55 ani de viata am trait multe alaturi de Dinamo: si bune,dar si rele,si bucurii,si necazuri! Din cauza temperamentului meu, de mai multe ori am vrut sa renunt la a mai fi suporter a lui Dinamo,dar a doua zi reveneam si o luam de la capat cu sperantele. Sigur am sa mor cu Dinamo in suflet!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *