Răducioiu pune presiune pe Rednic. Ce mesaj a avut


Fostul atacant al lui Dinamo, Florin Răducioiu, îl avertizează pe Rednic după ce echipa din Ștefan cel Mare a terminat campionatul pe locul 9, unul rușinos în istorie acestei formații.

„Ajungi într-o situaţie de nedescris şi incredibilă din multe puncte de vedere, dar acum ce contează este prezentul. S-a terminat campionatul şi trebuie ca managerul, de fapt, antrenorul Mircea Rednic să îşi facă o echipă în aşa fel încât să dea mari satisfacţii suporterilor în sezonul următor. Nu cred că se va mai accepta o asemenea situaţie şi un asemenea parcurs, cel mai negru din istoria fotbalului dinamovist. Nu vreau să mai văd, să trăiesc asemenea momente pentru că a fost o situaţie umilitoare după părerea mea.

Sper ca aceste revoluţii, cum le numeşte el, să fie benefice, să poată să aducă multe beneficii, multe avantaje, adică să fie totul pentru binele lui Dinamo. El ştie foarte bine ce este acolo, de ce persoane competente are nevoie pentru binele lui Dinamo” , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

-->
Previous EXCLUSIV Jucătorul care a demonstrat că e esențial pentru Dinamo poate pleca
Next Dorin Rotariu știe ce va face Rednic la Dinamo: ”Va fi major”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *