Răducioiu: „Nu mă voi uita la meci”


-->
Florin Răducioiu (52 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria fotbalului românesc, susține că nu se va uita la meciul Dinamo – CSA Steaua din Liga 2, pe care nu-l consideră derby.

„Nu mai este un derby, părerea mea, pentru că ar fi o jignire pentru jucătorii care au jucat la aceste echipe fanatastice, care au istorie, care au scris o perioadă de aur a fotbalului românesc.

Deci ar fi o jignire să îl mai numim derby. Este un meci al decadenţei, al declinului acestor două cluburi, care au fost cele mai importante cluburi de fotbal din România.

Este un meci de Liga 2. Sportiv vorbind, Steaua Bucureşti e favorită, pentru că mi se pare mult mai puternică, mai omogenă. Dincolo, Dinamo începe să se regăsească, sper, după acest succes cu Chiajna. Până nu văd în mod concret că va fi un nou proprietar, proiect, ceva serios la Dinamo, nu mai cred în poveşti. Nu mă voi uita la meci, nu mă interesează”, a declarat Răducioiu, fost oficial al lui Dinamo în a doua parte a sezonului trecut, la Prima Sport.

Citește și:

A murit Valeria Seciu. Poveste de dragoste cu Octavian Cotescu

Previous Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo-Steaua
Next Dinu Gheorghe o ironizează pe CSA Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *