Răducioiu: „M-am cam saturat”


Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, le cere mai multă responsabilitate jucătorilor din teren. Acesta consideră că eliminările din timpul meciurilor sunt decisive în stabilirea rezultatelor finale.

„E evident. Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, cel al atitudinii, un pic al comportamentului în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat de pe teren, deci lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere. Este de neacceptat, m-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminaţi. Nu este posibil, este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea lor, mai multă atenţie, mai mult echilibru, pentru că nu putem să ne permite să mai jucăm în 10 oameni.

Se întâmplă cam des această problema de când sunt aici, se reflectă în continuare, este o realitate în echipă, e de neacceptat şi am să intervin eu şi am să fac apel la maturitatea lor. La maturitate şi că nu trebuie să se întâmple asemenea lucruri de aici şi până la sfârşitul acestui play-out”, a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.

Răducioiu: „O prostie”

„Nu mai putem greşi, nu mai putem face anumite greşeli, nu mai putem da anumite cadouri printr-o lipsă de maturitate şi prostie. O prostie care nu mai trebuie să existe în asemenea meciuri.

Ştim limitele noastre, ştim că avem jucători interesanţi, în momentele în care şi noi putem juca de la egal la agal şi am demonstrat cu CFR”, a mai spus team managerul lui Dinamo Bucureşti.

Citește și:

Iubita lui Putin, dezlănțuită: ”N-au dovadă”

-->
Previous Rednic a vrut să cumpere clubul cu Badea
Next Stoican nu mai este antrenorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.