Răducioiu la ceas aniversar: cum îi place să i se spună, cum l-a ajutat celebritatea și meciul preferat


Florin Răducioiu împlinește astăzi 49 de ani. Fost atacant, apoi director sportiv la Dinamo, fostul internațional al Generației de Aur a oferit un interviu Danielei Buzatu, administrator al paginii de Facebook ”GENERAȚIA DE AUR – Susținători” în care a oferit detalii inedite din viața și din cariera sa. Vă redăm aici câteva idei:

– ”Florin este numele pe care mi l-au dat părinții. Radu este o prescurtare a numelui de familie, cineva mi-a zis așa pe când aveam 16 ani, dar eu prefer Valeriu. Valeriu este numele meu preferat, dar foarte puțini îmi spun așa!”

– ”Celebritatea are părțile ei bune, are și părți mai puțin bune, dar mai mult m-a ajutat. Acum, trăiesc din această celebritate, îmi dă posibilitatea să fiu apreciat pentru ceea ce am făcut. Îmi lipsesc mult iarba, terenului, mingea. Dar n-am ce face, deși mi-ar fi plăcut să antrenez la nivel de juniori, probabil am ceea ce merit. Am stat, totuși, 9 ani departe de fotbal, e greu să te reîntorci”

– ”Fără muncă nu poți dezvolta talentul. Doar cu talent nu mai faci nimic, contează spiritul de sacrificiu, cât dorești tu să te implici”

– ”Meciul meu preferat de la națională e cel cu Columbia (n.red 3-1, a marcat de două ori), de la Mondialul din America. Era primul de la acea competiție, o victorie de senzație, care ne-a arătat că se poate”

– ”Am singur prieten în care am încredere totală”

– ”Cea mai mare durere a fost ratarea calificării în semifinalele Mondialului din ”94”

– ”Omul care mi-a marcat existența a fost Mircea Lucescu. Îi sunt etern recunoscător. Un mare om, a fost mai mult decât un antrenor”

Citește și:

Ce echipă a pregătit Rednic pentru Mediaș. Cifrele confruntării

-->
Previous Propunere INEDITĂ a unui stelist referitoare la stadionul Dinamo
Next Ce echipă a pregătit Rednic pentru Mediaș. Cifrele confruntării

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *