Răducioiu e sincer: ”Îmi e teamă”


Fostul atacant al lui Dinamo și al echipei naționale este pesimist în ceea ce privește șansele României pentru Campionatul European din 2020. Echipa condusă de Cosmin Contra va juca în această seară în deplasare în Malta, de la ora 21:45. Dacă înving în această seară ”tricolorii” pot urca până pe locul 2 în grupă după ce au pierdut cu Suedia în primul meci, au învins Insulele Feroe și au făcut un egal cu Norvegia.

”După acest meci cu Norvegia care a fost dezamăgitor din punct de vedere al jocului, ne mulțumește aparent rezultatul, cu mare noroc. Ce ne lipsește?! Înainte jocului mă uitam în studiourile noastre și comentam meciul cu Panduri și ne uitam la alcătuirea lotului norvegian și alcătuirea lotului României și unde jucat jucătorii acestor două țări. Eu zic că aici este diferența. Jucătorii norvegieni jucau în campionatul englez, în campionatul german, chiar chinez. Jucau la un nivel mult mai mare”, a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

hotel iceberg balcic-->

Apoi a completat:

”Cu cât jucătorii noștri vor avea puterea să joace la un nivel mai înalt, cu atât echipa națională va fi mai puternică. Altfel vom avea întotdeauna probleme și îmi e teamă chiar și de Malta în meciul de mâine. Nivelul va fi foarte slab și nu vom putea să ne calificăm din păcate la turneele finale la care visăm”.

Citește și:

Se întoarce la Dinamo? ”Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc”

Previous Ion Marin despre situația lui Dinamo. Ce ar trebui să se întâmple
Next EXCLUSIV Ce se întâmplă cu cele două loje închiriate de Rednic pe Național Arena

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *