Răducioiu, despre situația de la Dinamo. Ce vrea să facă fostul internațional


Florin Răducioiu a comentat situația formației din Ștefan cel Mare care a schimbat luni antrenorul. Mircea Rednic a fost demis și la câteva ore în locul lui a venit Eugen Neagoe.

”Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo, cred că trebuie să se reseteze totul. Văd că sunt foarte mari contestații, nu e deloc pace, liniște la acest club. Suporterii merită mai mult, e momentul de a strânge rândurile cu toții, de a fi TOȚI PENTRU DINAMO. În aceeași direcție să fie toți să se înțeleagă și să înceapă campionatul foarte bine și să obțină un rezultat care să o propulseze pe Dinamo din nou la lupta pentru titlu”, a declarat fostul jucător al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

Răducioiu nu credea că Rednic ar putea fi dat afară:

”Am crezut că va rămâne, această echipă a făcut-o el, a adus jucătorii, am rămas surprins într-adevăr de această decizie pe care a luat-o Negoiță, dar iată că în fotbal totul e posibil. Se părea că e de neclintit Rednic, credeam că va continua cu el, dar uite că nu a fost așa. Decizia a fost luată de patron. Cine suferă în acest moment este clubul Dinamo. Am fost foarte pesimist de această campanie și de această politică de transferuri pe bandă rulantă și iată că rezultatele s-au văzut”.

Citește și:

BANNER Negoiță n-a fost uitat nici la meciul lui ”U” Cluj

-->
Previous VIDEO Au ajuns și-n alte orașe. Ce-au scandat fanii pentru Mircea Rednic
Next PCH, replică extrem de dură pentru Cornel Dinu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *