Răducioiu a vorbit despre viitorul său


-->
Florin Răducioiu a oferit prima reacție după ce a „dispărut” total în urma retrogradării lui Dinamo, explicând ce s-a întâmplat și vrea să aibă o discuție mai amplă pe acest subiect în viitor.

El a recunoscut că după momentul rușinos trăit de „câini”, a preferat să se retragă o scurtă perioadă, pentru a se liniști și pentru a se gândi la viitorul său:

„Da, mi-am lins rănile, cum se spune. Viața merge înainte, aș dori să vorbesc în viitorul foarte apropiat despre situația de la Dinamo, pentru că am multe de spus și eu. Nu e momentul acum, dar vrea să-mi spun și eu versiunea mea.

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu, mâine mă voi întâlni cu el și voi înțelege mai multe lucruri despre viitorul meu acolo.

Doresc să continui, aș dori să continui, am venit la greu, din păcate s-a terminat cu această istorică și rușinoasă retrogradare.

Nu aș dori să las echipa la greu, dar înainte de a lua o decizie, vreau să stau la discuții cu Răzvan Zăvăleanu, dacă mai e posibilitatea ca eu să continui. La greu eu nu vreau să plec”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

Ce spunea la prezentarea oficială

„Am acceptat să mă întorc într-un moment dificil și e o provocare. E un club care mi-a oferit totul și iată, mă intorc după atâția ani în calitate de team manager. Pot să îi ajut pe băieți și pe Mister. Trebuie și am datoria să ajut în aceste momente dificile”, spunea Florin Răducioiu, la începutul anului, la prezentarea oficială.

Citește și:

Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța: ”Fac alta, adevărată, frumoasă”

Previous Rapid insistă pentru Ahmed Bani
Next Ce propunere are conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *