Radu Ștefan la națională? ”Sunt Tom Cruise 2”


Selecționerul României, Cosmin Contra, nu se lasă până nu îl va convinge pe Ștefan Radu să se întoarcă la echipa națională și să îmbrace după atâția ani de pauză tricoul tricolorilor. Tehnicianul are de gând să meargă să vorbească personal cu fostul dinamovist.

„Am văzut că e o misiune imposibilă. Sunt Tom Cruise 2, dar o să mă duc să-l ascult, să văd dacă-l sensibilizez. Îl cunosc, am fost colegi, dar în primul rând vreau să-l ascult și apoi vedem dacă revine la sentimente mai bune”, a declarat Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Guriţă” a dezvăluit zilele trecute la Digi Sport strategia prin care speră să-l convingă pe apărătorul de 31 de ani să joace din nou pentru România.

„O să încerc să-i propun o variantă, să vedem dacă o va accepta”, a explicat Contra, confirmând apoi că este vorba despre un compromis prin care Radu să nu evolueze în toate jocurile din calificările pentru Euro 2020: „Eu cred că ar fi util şi aşa”.

Ștefan Radu a jucat ultima dată în ”dubla” cu Ungaria și Olanda, disputată în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Fundaşul joacă pentru Lazio din 2008 şi are un contract valabil până în 2020. În aproape un deceniu petrecut în capitala Italiei, a adunat 288 de prezenţe în toate competiţiile, fiind pe locul 10 în istoria all-time a clubului, şi a cucerit două Cupe ale Italiei şi tot atâtea Supercupe.

Citește și:

EXCLUSIV Discursul lui Miriuță în vestiar după victoria cu 3-0

-->
Previous O veste bună pentru ”câini”
Next Flavius Stoican, ieșire nervoasă la Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *