--> -->

Radoslav Dimitrov „Nu există milă”


Radoslav Dimitrov during the football game between Sepsi Sfantu Gheorghe and AFC Botosani, Liga 1, Leg 7, played in Sfantu Gheorghe, Covasna, Romania, Sunday, 29 August 2021. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images)
-->
Dinamo are duminică după-amiază un nou meci greu în play-out, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa are liniștea asigurării locului de baraj, atâta timp cât Gaz Metan are -1 în clasament, iar Academica Clinceni nu va lua licența pentru Liga 1 și în sezonul următor. Așadar, obiectul principal al echipei este formarea unei echipe pentru un baraj care va conta mult pentru viitorul echipei.

Radoslav Dimitrov, jucător la Sepsi, a vorbit pentru GSP despre această partidă, fiind sigur de victoria echipei sale.

Dimitrov: ”Să fii în halul ăsta..”

„Sepsi are obiective ferme, vrem să ajungem din nou în Europa. Avem condiții bune, echipă tare, trebuia să fim în play-off. Chiar îmi pare rău de Dinamo, pentru că are o istorie mare. Dar să fii în halul ăsta! E dezastruos nu doar pentru Dinamo, ci și pentru fotbalul românesc.

Nu are stadion, bază, am înțeles că nici autocar… Eu sunt de 7 ani în România, poate că echipele de tradiție ar trebui susținute și de oficialitățile locale, atunci când ai puține cluburi de acest gen. Zic și eu, nu știu. Noi s-o lăsăm mai moale?!  Nu, niciodată! Ultimele meciuri știu că i-am bătut mereu pe «câini», oriunde am jucat. Obiectivul nostru e clar, nu există milă!”, a explicat fundașul bulgar Radoslav Dimitrov pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

-->
Previous Dacian Varga: „Pierd toate meciurile"
Next Ce tactică va folosi Uhrin cu Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.