Putea fi antrenorul lui Dinamo și se miră că se va duela cu ”câinii”


În momentul în care a decis demiterea lui Florin Bratu în toamna anului trecut și până să-l instaleze pe Claudiu Niculescu pentru trei săptămâni, Ionuț Negoiță și oamenii lui au avut o discuție cu Edward Iordănescu pentru a prelua echipa din Ștefan cel Mare. Doar că actualul antrenor al Mediașului a refuzat invocând trecutul său stelist.

Cu toate acestea, deși a avut multe contre cu ”câinii” și i-a scos din play-off anul trecut, când era tehnician la Astra, adversarul de duminică vorbește laudativ despre roș-albi. „Întâlnim cel mare tare adversar din play-out, și ca tradiție, și ca valoare. Nu o percepem ca o finală, cel puțin nu e pentru noi. E un meci deschis oricărui rezultat, contra unui antrenor cu mare experiență, pe care eu îl apreciez foarte mult, care dacă-și gestiona mai bine lucrurile, din timp, ar fi fost în play-off, acolo unde cred că este locul lui Dinamo.

M-a surprins că Dinamo e în play-out și nu în play-off, fiindcă am avut mai demult o discuție scurtă cu oamenii din conducerea clubului, iar condițiile sunt foarte bune, cu un fond de salarii ridicat, plătit la timp, au o infrastructură bună. Dar cei de acolo știu mai bine ce s-a întâmplat, dacă făceau o selecție mai atentă, nu erau aici. Dinamo, conform tuturor criteriilor legate de fotbal, de la fani, finanțe, lot, antrenor, infrastructură, trebuie să fie în play-off”, a declarat tehnicianul medieșenilor pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Impresionează și adversarii, doar cine trebuie nu-l observă încă

-->
Previous VIDEO Super reportaj cu Montini. Cum arată și ce gust are Pizza Dinamo
Next Impresionează și adversarii, doar cine trebuie nu-l observă încă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *