PUNCT FORTE pentru Dinamo. Un jucător s-a refăcut


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a primit o veste excelentă înainte de derby. Se poate baza pe toți jucătorii înaintea derby-ului. Unul dintre fotbaliștii care intrase într-o formă bună a revenit la antrenamente.

Claudiu Bumba se antrenează normal de la mijlocul acestei săptămâni, fiind recuperat sută la sută, după o accidentare care l-a făcut să rateze ultimele partide.

El a suferit o microleziune fibrilară la coapsă, înainte de meciul cu Viitorul. S-a crezut că problemele medicale vor fi rezolvate până la jocul cu CS Universitatea Craiova, iar Contra și-a pus speranțe că-l va folosi din primul minut. Numai că Bumba a simțit dureri, astfel că antrenorul nu a riscat ultilizarea lui cu oltenii.

Va putea să-l bage pe teren însă la eternul derby, de luni, când Dinamo are nevoie obligatoriu de victorie, dacă vrea să se mai gândească la titlu. ”Din punct de vedere medical, Claudiu Bumba este refăcut sută la sută. Chiar a și început antrenamentele cu echipa. Rămâne la latitudinea antrenorului dacă-l va folosi”, a declarat Liviu Bătineanu, pentru FANATIK.RO.

Citește și:

VIDEO Super-documentar emoționant PCH. Când se va difuza

-->
Previous Monica Iagăr merge mâine să vândă bilete pentru derby!
Next VIDEO Super-documentar emoționant PCH. Când se va difuza

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.