Puljic, dezvăluiri incredibile. Mesaj FERM pentru Negoiță: „Să-și aducă aminte”


Ante Puljic iese la atac ca un adevărat lider al jucătorilor din Ștefan cel Mare. Căpitanul roș-albilor face niște dezvăluiri incredibile despre ce au de gând să facă șefii echipei în această perioadă în condițiile în care ei peste 15 zile vor deveni neplătiți de 3 luni!

„Pe 15 aprilie s-ar face trei luni de restanță, bănuiesc că până atunci ar trebui să ne achite măcar un salariu. Nimeni nu a vorbit cu noi de salarii, de restanțe. Va fi o problemă. Eu sper să plătească măcar o lună.

Înțeleg că și la Dinamo s-ar putea ajunge la situația de a ne plăti cu 500 de euro pe lună pentru perioada asta. Probabil, vom ști exact în zilele ce urmează. Atunci de ce mai stau în București? Că nu lucrez. De ce nu merg acasă, în Croația? Pentru ce rămân aici?

Mă duc acasă, dacă nu lucrez, merg la ai mei, stau acolo până trece virusul, situația, mă întorc când e de muncă. Mi s-a zis de la club acum două săptămâni să stau aici, am stat. Dar dacă vor decide să luăm 500 de euro, OK, nu e problemă, plec acasă!

„Ante, stai aici, că e mai bine”, mi s-a spus. OK, sunt soldatul clubului, înțeleg. Dar dacă îmi zici că nu mai lucrez și-mi plătești 500 de euro pe lună, că așa decizi, atunci mă duc acasă și mă întorc când pot să muncesc din nou pentru contractul pe care ne-am înțeles. Sau hai să găsim soluții să fie bine pentru toată lumea, accept tăierea unor procente pe durata asta”, a explicat Puljic.

Fundașul a comentat și faptul că Ionuț Negoiță a donat 100.000 de euro pentru a susține lupta împotriva pandemiei:

„Nu vreau să fiu egoist, așa cum ai zis, sunt oameni care au nevoie mai multă de bani decât mine, decât noi la echipă, acum. E o treabă frumoasă! Pe de altă parte, nu e confortabil, să vezi că tu nu ai salariile plătite la timp de 3-4-8 luni… Nu zic să ne dea nouă banii ăia, înțeleg că e o cauză nobilă, nimeni n-o să spună: „Dă-mi banii!”, toți acceptă întârzierile. Dar să-și aducă aminte și de Dinamo!”, a declarat căpitanul lui Dinamo pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Leo Messi a convins o întreagă echipă să facă un GEST superb: ”Prioritatea noastră”

Previous Cosmin Moți s-a hotărât unde vrea să-și pună ghetele în cui
Next Veste TRĂZNET pentru Puljic și compania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *