Puljic, despre cea mai mare problemă la Dinamo: ”Trebuie să avem mai multă”


Ante Puljic a vorbit despre principala problemă pe care a descoperit-o el de când s-a întors la Dinamo – lipsa de încredere a jucătorilor în forțele proprii. De asemenea, el a explicat că deși așteaptă derby-ul cu FCSB pentru atmosfera incendiară de la acest meci, cele mai importante sunt cele 3 puncte mâine seară cu Voluntari.

”Normal că aștept derby-ul. Sunt meciurile pe care le aștepți tot sezonul. Toată lumea vrea să joace la un asemenea meci. Este foarte important pentru jucători, pentru echipă, pentru fani, pentru toată lumea. Dar noi acum nu ne pregătim pentru derby. Noi trebuie să fim concentrați la meciul cu Voluntari pentru că este un meci important pentru noi. Abia apoi ne putem gândi la meciul cu FCSB.

Nivelul echipei actuale este unul bun. Trebuie doar să avem mai multă încredere. Dar ea vine după rezultate pozitive. Este diferită echipa față de acum trei ani. Atunci am început din primul meci să avem rezultate bune, erau jucători buni. Anul acesta însă am început cu 3 înfrângeri și normal că atmosfera la echipa n-a fost bună, au fost probleme

Dusan Uhrin este un antrenor bun, îmi place mult pentru că vorbește mult cu jucătorii, spune ce este bine de făcut, ce este rău. Iar ăsta este un lucru bun. Lucrează tactic foarte mult și cred că a îmbunătățit mult lucrurile la echipă. Noi ca jucători trebuie să dăm mai mult pentru a avea rezultate și mai bune”, a explicat Ante Puljic.

Citește și:

Uhrin are un nou jucător la dispoziție: ”În 14 zile poate juca”

Previous Ante Puljic: ”Dinamo merită să fie pe podium. De aceea m-am întors” Sfat pentru Negoiță
Next Echipa probabilă plus cotele pentru Dinamo-Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *