Puljic: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față”


Ante Puljic a oferit un nou interviu în GSP, și din nou și-a cerut salariile restante. Acesta a avut un atac dur asupra celor care au menținut echipa în viața în ultimul an și jumătate, și spune că va părăsi România.

– Ce faci, Ante, ești hotărât să pleci diseară acasă, în Croația?-

-Așa cum anticipam, nu s-a schimbat nimic în bine, așa că voi pleca. De ce să mai rămân? Am crezut un an și jumătate că se va schimba în bine. Mai ales după discuțiile din iarnă cu DDB, când am crezut în ei ca în familia mea, apoi a fost total opusul a ceea ce s-a promis.

– Ai apucat să vorbești cu antrenorul Dusan Uhrin?

– Am discutat în ultimele zile, de mai multe ori, el ce poate să spună? Situația nu e ușoară nici pentru el, mai ales că a pierdut și va pierde jucători. Echipa riscă să se dărâme, baza nu e solidă. Nu ai bani, nu ai lot, nu aduci jucători, cu cine va juca Dinamo? Poate vor face minuni în aceste ultime zile până la startul sezonului.

– Cu Iuliu Mureșan ai discutat? A fost la Săftica dimineață.

– Pare că ar fi un tip corect, impresia asta mi-a lăsat-o. Și cei de la DDB păreau la fel. Nu-l judec pe Mureșan, mi-a plăcut cum ne-a vorbit. Nu e vorba doar de bani, ideea e că la club jucătorii sunt cei mai importanți. Așa a spus și dânsul. Dacă jucătorii fac treaba bună, și oficialilor le este ușor să lucreze.

– A fost acel comunicat al jucătorilor publicat de AFAN în care ați acuzat DDB.

– Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ținut clubul în viață, bravo!, dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ținut în viață când ceilalți au plecat?! Lumea doar judecă. Eu știu ceea ce am făcut, cât de mult mi-am sacrificat, inclusiv când eram accidentat.

– Câte salarii neachitate ai?

– Patru salarii… În următoarele zile, ani, probabil, le voi primi, dar cu siguranță voi merge la FIFA și voi vedea care sunt drepturile mele.

Cu ce impresie ai rămas după ultima perioadă?

– De exemplu, azi, a venit noul șef al clubului, am discutat, cuvinte frumoase, însă nu ni s-a spus nimic concret. „Va fi așa, trebuie să muncim, că începem campionatul în câteva zile, pas cu pas vom vorbi să vedem ce facem cu datoriile” ni s-a spus. Vorbe frumoase, nimic nou. Ca și cum ți-aș spune eu că după marți urmează miercuri, apoi joi și tot așa.

– Ce va urma la Dinamo, ce crezi?

– Am văzut antrenamentul, foarte mulți tineri, or să joace ei. Asta dacă nu vor pleca și ei. Marco Ehmann, de exemplu, va pleca, probabil, în proporție mare…Poate a zis doar așa, dar cred că e aproape să plece. Este frustrat să plece. Iar acum fundași centrali sunt doar el și un copil de la juniori (n.r- Deniz Giafer). Gata, eu plec, asta e viața, Dinamo poate supraviețui și fără mine.

– Cine mai rămâne?

– Habar n-am. Uite, Nemec se judecă cu ei. Probabil, va pleca și el. O poate face oricând, are 6 luni de restanțe. Ei de la 1 ianuarie nu au mai plătit. De ce naiba i-ai dat salariu mare?! Te-a pus cineva?! DDB ne-a dus cu vorba, pe mine, pe toți. Fabbrini se antrenează și așteaptă să plece. Anton e accidentat, dar, probabil, și el are gânduri de plecare. Sorescu e stresat, trebuiau să-l lase să plece afară, la bani mai mulți, pierde și naționala… Dacă le-ar spune jucătorilor că pleacă gratis și să renunțe la bani, cred că fug și nu se mai uită înapoi.

La Dinamo e o stare de nervozitate maximă. Ne-au păcălit și anul trecut, cu Covid-ul, 500 de euro pe lună, ne-au păcălit și în 2021
– Ante Puljic

Citește și:

Deian Sorescu, furibund: ”Au tras de timp. Noi vrem asigurări”

-->
Previous Iuliu Mureșan are lista pregătită cu nume de transferuri
Next Nicolae Badea: "Ii ajut cu plăcere și necondiționat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *