Pulhac are suspiciuni la adresa jucătorilor


Cristi Pulhac, fost jucător al lui Dinamo, a vorbit despre retrogradarea „câinilor” și este suspicios la adresa unor jucători, despre care a spus că nu s-au pregătit corespunzător.

Cristi Pulhac a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo și a recunoscut că este suspicios la adresa unor jucători străini de la echipă, despre care a spus că nu au fost atât de interesați de barajul cu U Cluj:

„Noi în momentele grele, luptam pentru locurile fruntașe, acum se luptă să se salveze de la retrogradare. Pot să mă numesc dinamovist și eu, ținând cont că sunt la clubul ăsta de la 16 ani.

Toți vedeam că Dinamo nu poate mai mult, din moment ce ea nu mai câștiga un meci de două luni de zile. Nu putem să luăm un meci bun, zic de tot parcursul lor. Eu am fost foarte supărat pe modul de abordare al meciului de la Cluj”.

„Sunt două echipe cu probleme, valoric apropiate, iar meciul s-a jucat din punct de vedere tactic, iar Lincar a fost mai pregătit.

Când ai două meciuri cu U Cluj, tu pierzi 2-0 și ai așteptări să întorci acasă. Felul în care s-au aruncat în atac din primul minut, greșeala lui Eșanu… Uhrin are o vină, pentru că meciul în sine nu a fost pregătit pentru baraj”, a mai spus Cristi Pulhac, la TV DigiSport.

Cristi Pulhac a continuat și a vorbit despre ce i-a lipsit lui Dinamo la baraj: „Era mult mai ușor să întorci scorul dacă primești un gol, decât să întorci scorul cu două goluri distanță.

Cred că au avut niște prima, au avut suporterii aproape, nu am văzut agresivitatea aia decât la faultul la Lincar”.

Suspiciuni asupra jucătorilor

„Dinamo nu a putut să se bazeze pe unii jucători nici pentru baraj, unii spuneau că sunt obosiți și nu au făcut ce le spunea antrenorul, chiar jucători care au fost titulari. E o problemă între români și străini.

Noi nu ne-am putut baza pe unii jucători. Fac referire și la meciul de baraj dintre Chindia și Chiajna, unde toți jucătorii încercau să încurajeze fotbaliștii din teren, erau cu sufletul acolo.

E destul de dificil, domnul Anghelache a prezentat niște datorii uriașe și nu știu ce va fi, chiar nu știu cum vor scăpa”, a mai spus Cristi Pulhac.

Citește și:

Cosmin Contra în cădere liberă la arabi!

Previous Zăvăleanu a zis ce urmează la Dinamo
Next Răzvan Zăvăleanu: „Interese personale”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *