Semnal de alarmă din partea lui Prunea


-->
Florin Prunea a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre meciul pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar și despre Steliano Filip.

Florin Prunea: „Nu pot să-mi explic”

„Un rezultat normal, după o primă repriză care după mine a fost poate cea mai bună repriză după foarte mult timp pe care am văzut-o la Dinamo. După pauză, nu pot să îmi explic această cădere din punct de vedere fizic. Parcă s-a înclinat terenul într-o singură parte. În prima repriză, Dinamo a avut 3-4 situații clare de a mânca. Sigur, a venit greșeala lui Patriche care s-a revanșat și după a marcat. Dar prea mare diferența între prima repriză și a doua și nu înțeleg de ce. Ei trebuie să rămână cu ceea ce este bun. Mie mi-a plăcut prima repriză, dar așa o cădere ca în repriza a doua… Și nu am înțeles de ce”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Despre Steliano Filip

„Uite, a revenit Steliano, mi-a plăcut cum a jucat Steliano Filip. Eu cred că poate și mai bine și o să vedeți că ușor-ușor, din punct de vedere fizic, va fi și mai bine. Dar 60 de minute, eu nu cred că au fost probleme la Steliano Filip”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Scandal evitat la Dinamo: ”Asta e”

Previous Absență importantă cu CFR Cluj
Next Gaz Metan se desființează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *