Prunea sare în apărarea jucătorilor: ”Nimeni nu va pleca de aici”


Directorul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre meciul cu Gaz Metan Mediaș și i-a asigurat pe fotbaliști că-și vor primi în cel mai scurt timp restanțele financiare. Doardinamo.ro va informat ieri că de fapt jucătorii nu și-au primit decât jumătate de salariu și mai au de încasat pe o lună și jumătate.

”Nimeni nu va pleca de aici până nu-și va primi toți banii. La un club de seriozitatea lui Dinamo, nu se poate ajunge să avem restanțe de 3 luni. Fotbaliștii vor primi în cel mai scurt timp restanțele”, a explicat Prunea, care recunoștea într-un interviu pentru doardinamo.ro realizat în vară că este foarte important acest aspect pentru a avea performanță echipa.

Prunea a fost entuziasmat și de meci:

”A fost unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. Pentru prima oară de când am început campionatul, suntem pe locul setat de obiectiv. Avem încredere și abordăm fiecare meci cu seriozitate, echipa joacă fotbal frumos și asta e important. Spun încă odată despre Nistor. Este incredibil cum tratează fotbalul acest jucător”.

Citește și:

Dusan Uhrin, supărat: ”În Cehia n-ar fi fost așa”

Previous Dusan Uhrin, supărat: ”În Cehia n-ar fi fost așa”
Next Țucudean, declarație superbă despre Dinamo: ”Asta cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *