Prunea: „Românii sunt tratați altfel”


Fostul internațional Florin Prunea (53 de ani), ex-președinte la Dinamo, îl înțeapă indirect pe antrenorul Mircea Rednic pentru transferurile făcute.

Florin Prunea, ex-președinte la Dinamo, salută mesajul de unitate venit din partea conducerii, dar nu înțelege de ce nu s-a luat și măsura reprimirii în lotul principal a lui Steliano Filip și Cosmin Matei, cei doi fotbaliști „exilați” de Mircea Rednic să se antreneze separat.

Pe deasupra, fostul portar trăiește cu impresia că străinii de la Dinamo au parte de un tratament preferențial. El a făcut o comparație între cei doi fundași dreapta de meserie din lot, Constantin Nica și Petar Gluhakovic, cel din urmă adus de Rednic la Dinamo.

„E bine că există acest mesaj de unitate, dar cred că era și mai bine dacă reveneau jucătorii trimiși la echipa a doua, pentru că sunt jucători de care Dinamo are nevoie, mult peste ceea ce s-a adus în ultimul timp, referindu-mă la jucătorii străini. Mi se pare că la Dinamo, jucătorii români sunt tratați altfel față de cum sunt tratați străinii.

Vă dau un exemplu: Nica a greșit la meciul cu UTA la un gol și a fost trimis imediat la echipa a doua (n.r. – Nica nu a jucat în meciul cu UTA, dar nu beneficiază de încrederea antrenorului).

Apoi, un jucător străin care jucase ultimul său meci pe 27 noiembrie anul trecut (n.r. – 28 noiembrie) a intrat titular cu FC Voluntari, a greșit la două goluri, dar nu a fost trimis la echipa a doua. Cred că de aici au plecat discuțiile în vestiar. Era de datoria conducătorilor să intervină mai devreme, dar niciodată nu este prea târziu.

Bănuiesc că a fost o discuție constructivă, dar ar fi fost interesant să participe și jucătorii”, a spus Prunea la Pro X.

Citește și:

Dezvăluire crudă: ”Lui Nicu Ceaușescu îi puneau la închisoare filmul cu execuția părinților”

-->
Previous Deian Sorescu are drum liber spre FCSB
Next Curătenie de iarnă. Răzvan Zăvăleanu despre plecări: "Are putere absolută"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *