Prunea recunoaște incidentele de aseară: ”Nu credeam că pot trăi asta într-o țară europeană”


Florin Prunea a vorbit astăzi despre ce s-a întâmplat aseară la Balotești, atunci când suporterii au oprit autocarul pentru a le reproșa ”câinilor” rezultatele dezastruoase din această vară.

”Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm. Șoferul a întors la Balotești și a oprit în față la Poliție, a claxonat, dar nu era nimeni.

Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săftica și am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil că dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău.

O parte dintre suporterii care au atacat vestiarul, au fost la mine în birou acum ceva timp. Am vorbit cu ei, mi-au spus că au familii și că nu sunt huligani. Dar aseară nu i-am recunocut”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Citește și:

VIDEO Dan Nistor nu și-a menajat colegii: ”E normal să ne strige adversarii B-ul”

-->
Previous Prunea îl critică pentru prima dată pe Negoiță: ”Trebuia”
Next Peluza Cătălin Hîldan îi răspunde lui Prunea: ”Ce așteptăm noi”

1 Comment

  1. Avatar
    Patriche Iulian
    august 17, 2019
    Răspunde

    Domnule Prunea, cum naiba a fost incercuit autocarul, n-ati avut pe unde sa plecati si totusi autovehiculul s-a deplasat catre (s-a intors la) Balotesti? Logica de gaga. Si sa nu mai afirmati ca la postul de politie nu era nimeni, ca va faceti groaznic de ras. De cand ati venit in vara asta la Dinamo, o tineti din dezinformare in dezinformare. Un pic de bun simt si de onoare aveti si dumneavoastra, domnule Prunea? Sau nu este cazul la un mare „conducator” de club ca dumneavoastra? Pe cand demisia?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *