--> -->

Prunea reacționează după escapada de la Iași: ”Lucruri grave”


-->
Dinamo stă pe un butoi de pulbere după înfrângerea de la Iași, după care antrenorul Dusan Uhrin a luat decizia să-și dea demisia. Mai mulți fotbaliști de la Dinamo s-ar fi strâns în camera lui Valentin Lazăr de hotel acolo unde s-ar fi îmbătat și ar fi devastat o cameră, dar a și fost văzută o femeie.

Florin Prunea însă neagă totul:

”Nu există așa ceva! Sunt minciuni ordinare. Eu am fost acolo și am stat până dimineața cu Dusan, cu el și cu secunzii lui, iar așa ceva nu există. Le-am spus și jucătorilor că e normal să apară mizerii acum despre mine, despre ei, dar asta este. Trebuie să ne vedem de treabă. O să fie o săptămână grea pentru noi.

Mi se pare că cineva apasă pe buton și dă o comandă. Ne ia pe toți la rând. Sunt niște lucruri grave. A apărut că la Lazăr era o femeie în cameră, că erau beți… S-a trecut această linie și nu e în regulă.

Puteți să ne criticați, să ne cereți demisia, să plecăm, dar nu lucruri care nu au legătură cu sportul. Este un an greu pentru noi. Sunt interese foarte mari, iar noi, care n-avem legătură cu această tranzacție, suntem victime colaterale”.

Citește și:

EXCLUSIV Negoiță l-a sunat ieri pe Uhrin. Cine l-a ”lucrat” pe antrenor

Previous EXCLUSIV Negoiță l-a sunat ieri pe Uhrin. Cine l-a ”lucrat” pe antrenor
Next Omul care l-a adus pe Dusan în Liga 1 explică: ”Este antrenor de play-off”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *