Prunea pune condiții ca să vină la Dinamo. Ce șanse sunt


Florin Prunea a anunțat ce trebuie să facă Ionuț Negoiță ca el să vină director general la Dinamo. Telekomsport.ro anunță că fostul portar ar fi cerut un contract pe o perioadă de 5 ani cu echipa din Ștefan cel Mare și o clauză de reziliere de 1 milion de euro.

Fanii lui Dinamo i-au cerut lui Mircea Rednic să-l ia pe Prunea în echipa sa, după înfrângerea ruşinoasă din Cupa României.

„Cred că fanii au apreciat ce am făcut la Dinamo. M-au sunat fanii, mă sună mereu. Ei au crescut practic cu mine în tribună. Conducerea lui Dinamo ar trebui să fie fericită că are astfel de suporteri.

Eu vreau să vin la Dinamo, dar conducerea trebuie să accepte ce am propus. Nu este vorba de bani, este vorba de durata contractului. Vreau o durată mai mare, am nevoie de mai mulţi ani. Nu m-a sunat nimeni din conducerea lui Dinamo, dar eu sunt deschis la negocieri.

Sunt sigur că aş colabora bine cu Mircea Rednic. Am fost colegi, suntem amândoi dinamovişti. Cu siguranţă fiecare ştie ce are de făcut. El antrenor, eu conducator. Fiecare are competenţele lui”, a declarat Prunea pentru telekomsport.ro.

El a comentat și meciul de Cupă:  „Partida trebuia închisă la 3-2. Am fost impresionat de Vlad Muţiu, jucător căruia Dinamo trebuie să-i dea mai mult încredere, să joace cât mai mult”.

-->
Previous A doua reziliere și vor mai urma! Un ratangiu la rând
Next EXCLUSIV Deja a venit înlocuitorul lui Grozav! A dat drumul la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *