Prunea le-a făcut analiza jucătorilor: ”Mai puțin el”


Florin Prunea a vorbit în această seară la Digi Sport Special despre meciul de aseară de la Viitorul, pe care Dinamo l-a pierdut într-o manieră categorică, cu 5-0.

”Nici eu, nici Neagoe, nu avem drum de întoarcere. Noi vom merge până la capăt. Dacă pierdem și cu Craiova, și cu CFR-ul, ce se întâmplă? Dar eu sunt convins că vom câștiga cu Craiova. Le-am spus și jucătorilor, nu putem face două jocuri în asemenea manieră. Eu am încredere în ei.

Noi vrem să jucăm cu suporteri, dar mâine este Comisia de Disciplină, iar regulamentul e interpretabil. Avem cheltuieli de 40.000 de mii de euro și vrem să avem suporteri. Ei sunt importanți pentru noi, orice ar fi.

Nicio echipă de Liga a II-a nu trebuie să se prezinte ca noi la Ovidiu. Cu siguranță că e nemulțumit Neagoe de evoluția tuturor jucătorilor. Mai puțin Răuță, care a avut un meci bun. Plecând din spate, i-am zis lui Cătălin, ai fost unul dintre cei mai buni din țară, aștept altceva de la el. Presiunea e mare și pentru el, e într-o perioadă de adaptare. Aștept mai multe de la Bejan, tineri, Ricci, Moldoveanu. Ne-am asumat un risc să-l punem pe Ricardo Grigore.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Dezvăluire IMPORTANTĂ. Motiv interpretabil pentru dezastrul de la Ovidiu

Previous ULTIMA ORĂ Dezvăluire IMPORTANTĂ. Motiv interpretabil pentru dezastrul de la Ovidiu
Next Situația confuză la Dinamo. Un om important nu mai avea contract

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *