--> -->

Prunea: „L-am învățat să spună adevărul”


-->
Situația lui Dinamo rămâne dificilă. Aceeași părere o aee și Florin Prunea, care consideră că la baraj vor ajunge echipe puternice din Liga 2.

Invitat la ProSport Live, Prunea a recunoscut că a stat de vorbă cu Dusan Uhrin Jr. și este la curent cu problemele mari ale lui Dinamo.

„Atunci când ai ceva de spus, spui în față. Așa cum a făcut-o Steliano Filip, cum au făcut și alți jucători. La toate echipele, sunt jucători care nu-l plac pe antrenor. De obicei, cei care nu joacă. Dau pe la presă anumite lucruri care în mare parte nu sunt adevărate. Am stat cinci-șase ore cu Dusan. L-am ascultat, era extrem de preocupat. L-am învățat să spună adevărul.

Este inadmisibil să n-ai preparator fizic un an de zile. A venit și gripa asta, care l-a pus la pat și pe Torje, sunt patru-cinci jucători. Mi-a spus să mă pun în locul lui. I se cer rezultate. Ce să facă? Ori să menajeze jucători, pentru a fi în formă optimă la baraj, ori să forțeze. I-am zis că are șansa cu întreruperea, dar are jucători cu leziuni musculare. Dinamo, dacă nu-și recuperează toți jucătorii… uită-te la echipele de Liga 2. Nu cred că au puterea să treacă peste Mioveni. Nu o să le fie simplu, pot să nu treacă de baraj. Echipele aleargă, sunt pregătite fizic”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Daniel Popa a dat tunul vieții: superbani!

-->
Previous Mesajul DDB pentru jucători
Next Veste ȘOC la miezul nopții

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.