Prunea îl cere în continuare pe Mureșan


-->
La Dinamo nu-i liniște niciodată. Barajul este aproape, Uhrin are mari probleme cu accidentările, iar Dario Bonetti a câștigat procesul, după ce lunile trecute a dat-o pe Dinamo în judecată.

Fostul președinte al clubului, Florin Prunea consideră că Zăvăleanu ar trebui să continue colaborarea cu Iuliu Mureșan și după ce Dinamo va obține licența pentru sezonul viitor, chiar dacă la un moment dat s-a zvonit că oficialul „câinilor” ar putea pleca din „Groapă”.

Prunea: „Cu Mureșan până la capăt”

„Nu cred că pleacă Iuliu Mureșan după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor. Nu este foarte ușor să renunți la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanță.

Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureșan. Nu este ușor, nu este simplu, dar mai sunt două luni și se termină sezonul, vine meciul de baraj.

Nici acolo nu va fi ușor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alții intră și recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a spus Florin Prunea la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Citește și:

Zicu despre un ”baraj” cu Dinamo: ”La fel”

Previous Unica soluție pentru salvarea lui Dinamo
Next Vești rele: „Problemele nu se mai termină”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *