Prunea îi răspunde lui Rednic: „Dolărel-șpăgărel”


Florin Prunea dă de pământ cu Mircea Rednic, după ce ”Puriul” l-a făcut ”papagal” pe fostul președinte clubului. Prunea susține că antrenorul lui Dinamo se ruga de cei de la Poli Iași să îi prelungească contractul, dar aceștia nu au vrut să mai audă de antrenor în momentul în care au văzut comisioanele cerute de Rednic pentru impresari. Mai mult, Florin dezvăluie că Rednic a fost dat afară de la Farul (n.r. fostă Viitorul) pentru că echipa ar fi fost altfel la un pas de retrogradare.

Război total între ”câini”” Mircea Rednic (59 de ani) și Florin Prunea (53 de ani) se sfâșie! După ce fostul mare portar al echipei naționale a analizat noul mandat de la Dinamo al ”Puriului”, tehnicianul a explodat și l-a numit ”papagal” pe Florin.

Contactat de reporterii ProSport, nici Prunea nu s-a lăsat mai prejos. Provocat de Rednic, Florin a dat de pământ cu fostul său coleg de la Dinamo și echipa națională:

„Haideți să o luăm punctual. La toate echipele unde a fost Rednic, dacă nu se transferau jucătorii cu fiică-sa nu aveau ce să caute la echipă! Nu o spun numai eu, Florin Prunea, o spun jucători, părinți de jucători, agenți de jucători. Toată lumea fotbalului din România știe ce a făcut Rednic în ultimii ani”

”La Iași se milogea de primarul orașului și de Ciprian Paraschiv să-i prelungească contractul. Când a văzut primarul ce comisioane s-au plătit pentru Klimavicius, Luckassen și așa mai departe, l-a chemat pe președintele clubului și i-a spus să nu îi mai prelungească contractul. De asta Rednic nu a mai rămas la Iași!”

„Dolărel-șpăgărel”

”La Dinamo niciun jucător nu venea fără fiica lui. Și asta se știe! Nu știu dacă este adevărat, dar numai ”Iuda” poate să spună dacă fiica lui Rednic avea contract semnat cu clubul și salariu de 3.000 de euro pe lună. Nu avea ce să caute la Dinamo niciodată dacă nu era domnul Badea. Nimeni nu-l voia acolo! Ceea ce face de când a revenit la Dinamo, să pună rezultatele proaste în cârca lui Sorescu, Torje și ceilalți, a făcut peste tot unde a fost! Nu îl înțeleg pe ”Dolărel-șpăgărel” Rednic!

În loc să se ocupe de echipă, el se ocupă de Prunea. Și marea masă a suporterilor cu care vorbesc spun ”ce caută înapoi la câte prostii a făcut?”. Repet, nu l-a vrut nimeni! Zăvăleanu și Mureșan în mod sigur nu. Cei care hotărăsc acum la Dinamo nu l-au dorit. Problema lui Rednic este una singură în momentul de față! Pe unde a trecut în ultimii ani, a făcut pârjol! A pârjolit fântâni și grâne!”

”Singurul loc unde nu a putut să se desfășoare a fost la Hagi! Hagi și Popescu și-au dat seama cu cine au de-a face și dacă nu îl dădeau afară, retrogradau. Același scenariu a fost peste tot! Suporterii sunt de vină, conducătorii sunt de vină. Vedeți și cazul Copos. Numai el este fecioara Maria! Cât de ”lepră” să fii să îți ameninți proprii jucători cu suporterii? Cel mai important este ca Dinamo să se salveze. Așa că să îl lase pe Prunea în pace și să își vadă de treabă! Că vine Miercurea-Ciuc și ne dă cu terenul în cap, cum ne-a mai dat o dată!”

Citește și:

Restricțiile aprobate de CNSU. Competiții fără spectatori Document

-->
Previous Schimbare de căpitan la Dinamo
Next PCH absentă din tribune la derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *