Prunea iese la atac și recunoaște: „Își apără moșia”


Florin Prunea a vorbit despre meciul dintre FCSB și Dinamo, terminat 1-0 pentru roș-albaștrii, din semifinalele Cupei României și consideră că alt meci este acum foarte, foarte important.

„Sunt dezamăgit, de mulți ani nu am mai văzut un așa dezechilibru în partidele Dinamo – FCSB. A fost o dominare permanentă. E clar că Dinamo se concentrează pe partidele din campionat.

Încerc să mă cenzurez cât pot. M-am săturat să vorbesc doar eu. Să iasă de acolo, din birouri, și să zică dacă se vinde, ce se întâmplă. Acest club scârțâie din toate încheieturile.

Meciul cu Iași, de duminică, e o finală și trebuie tratat ca atare. Cred că vor avea altă față băieții.

Prezența lui Rednic la Iași înseamnă salvarea clubului, din toate punctele de vedere. Și financiar, dacă Mircea Rednic nu venea la Iași și nu se implica financiar, clubul era spre desființare. Nu lua licența. Cei de la Iași au fost deștepți în momentul în care s-au gândit la Mircea Rednic. E și un antrenor foarte bun, trebuie să recunoaștem. Cu siguranță că va da o prima maximă. E clar că vrea să câștige cu Dinamo.

Eu cred că după partida de dumincă se va alege echipa care va merge cel mult la baraj. Cine va câștiga va avea șanse mari să evite retrogradarea și locul de baraj. Cu siguranță că Mircea Rednic își va apăra moșia, îl înțeleg perfect. Dacă retrogradează, își pierde banii. La unele echipe, retrogradarea înseamnă automat și desființarea. Partida de duminică e foarte importantă”, a declarat Prunea la GSP Live.

Previous Mesajul clar din vestiarul lui Dinamo înainte de meciul cu FCSB
Next O nouă eră pentru Dinamo. Stop joc pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *