Prunea iese la atac: ”Nici pe vremea lui Ceaușescu”


CORESPONDENȚĂ DIN BENAHAVIS
Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au ajuns luni seara cu echipa în Spania și managerul general și-a luat în serios rolul de conducător și pune tunurile pe arbitri.

”Avem condiții foarte bune aici, terenuri impecabile, avem condiții optime. Nu avem probleme de efectiv, doar Cătălin Straton are o indigestie, de luni seară, dar va trece destul de repede. Lukas Skovajsa este un jucător bun, se vede că a jucat la un nivel înalt și ne va ajuta.

Dacă este să facem o analiză, fără greșelile și măcelul care a fost la adresa noastră era altceva, eu așa ceva nu am văzut de când sunt președinte de club, au fost 22 de greșeli împotriva noastră, față de două în favoarea noastră, nici pe vremea lui Ceaușescu nu a fost o echipă care să fie așa dezavantajată”, a declarat Florin Prunea pentru FANATIK.

Fostul portar a explicat și de ce s-a pus problema să fie lăsat acasă:

”A fost dezinformat. Am rămas și eu mirat de informațiile pe care le-a avut dânsul despre mine și Ionel Dănciulescu. Nu vorbisem de foarte mult timp cu dânsul, dar lucrurile s-au reglat. Și repet, vom fi mult mai apropiați de acum.

Nu s-a pus niciodată problema asta, ca eu sau Ionel Dănciulescu să plecăm de la Dinamo. Dar sigur că obiectivul nostru este foarte clar. Era play-off-ul la începutul campionatului și trebuie să credem atâta timp cât avem șanse. Plus Cupa României, care am spus că este un obiectiv major pentru noi în acest an”, a încheiat Prunea.

Citește și:

Dinamoviștii îl regretă pe Nistor: ”Nu poate”

-->
Previous Dinamoviștii îl regretă pe Nistor: ”Nu poate”
Next VIDEO Corbu recită perfect poeziile lui Eminescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *