Prunea explică situația jucătorilor aduși de Rednic. Cine rămâne


Florin Prunea a explicat aseară care este strategia lui Dinamo în ceea ce-i privește pe fotbaliștii aduși în ultimul mandat al lui Mircea Rednic. Până acum nu au rămas prea mulți: N Diaye, Ioan Filip, Klimavicius și Montini.

”Le-am spus tuturor, în grup și individual. Nu are nimeni nimic cu jucătorii lui Mircea Rednic. Cu Reda, m-am trezit la el la birou. Am discutat despre contract. Am avut noroc că nu eram singur, Danciu era cu mine și poate confirma ce s-a discutat. I-am zis că nu a confirmat și trebuie să ne despărțim.

Mi-a zis că se simte bine la București și că vrea să rămână că îi place clubul. Apoi mă sună Danciu și îmi spune că în presă a apărut că Reda a spus că toți jucătorii aduși de Rednic trebuie să fie dați afară. A mințit! Aici nu contează cine va adus, X, Y, aici suntem Dinamo toți, tragem toți pentru aceași căruță, se crează imaginea falsă că am ceva cu jucătorii aduși de Rednic”, a spus Prunea la Radio Dinamo.

Prunea a explicat și de ce Dussaut și Aliji nu mai rămân în Ștefan cel Mare.

”Dussaut nu a confirmat la Dinamo. Încercăm să aducem 2 jucători pe acel post. Aliji nu vrea să se întoarcă la Dinamo, ne-a pus în vedere că are și o problemă personală, nu mai vrea să continue la Dinamo”.

Citește și:

FOTO Foaia SUPER motivațională care stă în vestiarul României la EURO

-->
Previous FOTO Foaia SUPER motivațională care stă în vestiarul României la EURO
Next Ce se întâmplă cu Brito și cu Jaime Baez. Ce șanse are portarul italian să vină

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *