Prunea explică cazul demiterii lui Dusan Uhrin ”Asta sper”


Subiectul începutului de săptămână la Dinamo a fost o posibilă demitere a lui Dusan Uhrin. Din informațiile doardinamo.ro Florin Prunea nu a discutat niciun moment cu antrenorul să-și dea demisia, ci l-a sunat pe Ionuț Negoiță să-i propună să producă un șoc la echipă. Fostul portar i-a reproșat voalat patronului că ceea ce a discutat a ajuns în presă și a avut și un mesaj pentru tehnician.

”Importantă este victoria, sper să fie și o descătușare, i-am văzut pe băieți preocupați și acum să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în campionat, pentru că ne așteaptă niște jocuri importante.

Jocul a fost tipic de Cupă, e bine că am reușit să nu primim gol, mă bucur pentru Cătălin Straton, este o concurență între el și Riccardo care nu poate să fie decât benefică și cred că avem cei mai buni portari din România.

Din vară sunt apele agitate încontinuu la Dinamo. Sunt niște adieri de vânt, înainte de niște meciuri importante trebuie să se întâmple ceva, ne-am obișnuit.

Nu am avut nicio discuție cu Dusan și orice vorbesc eu cu Dusan sau cu oricine din club, domnul Negoiță, sau cine mai este, eu prefer să le țin pentru mine. Dacă sunt alții care fac aceste discuții publice, asta nu mi se pare în regulă. Nu e normal să fie așa.

Aș vrea să închei acest subiect, nu am avut nicio convorbire, nicio secundă, cu Dusan. Știți foarte bine că eu l-am adus pe Dusan Uhrin la Dinamo, eu l-am adus, Florin Prunea, și sper să-și încheie mandatul, are contract 2 ani de zile, și am încredere că-l va termina cu capul sus pentru că este un antrenor foarte bun. Dacă nu eram eu, era alt antrenor aici. Eu mi l-am dorit foarte mult pe Dusan, am o relație cu el corectă, normală.

Cu suporterii poți să discuți orice, sunt oameni pe care-i interesează Dinamo, îi cunoaștem, avem relații normale, dar nu s-a pus problema ca ei să decidă să rămână Dusan. Eu n-am vorbit cu el să plece. Dar indiferent ce discutăm, ar trebui să rămână între noi.

Ce am vrut să aducem, am adus, ce n-am putut să aducem, n-am adus. Sigur că suntem supărați, îngrijorați, frustrați.

Rednic pe mine nu mă interesează, pentru mine nu există. În schimb, Iașiul este orașul unde am muncit 5 ani și jumătate, mă întorc acasă. Lumea mă apreciază acolo, mă duc oricând cu plăcere, e important să luăm cele 5 puncte. Dinamo nu va fi susținută de ieșeni. Nu e niciun meci special că e împotriva lui Rednic, nici pentru mine, nici pentru băieți. Este un meci foarte greu, trei puncte imense. Cine va pierde această partidă va avea mari probleme”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

Dusan Uhrin explică posibila demitere: ”Asta este bine”

Previous Dusan Uhrin explică posibila demitere: ”Asta este bine”
Next EXCLUSIV Ce s-a întâmplat de fapt cu Dusan Uhrin și cum i-a dat flit Negoiță lui Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *