Prunea, atac fără precedent: ”Șobolanii”


Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo, a lansat un atac incredibil în această seară la adresa conducătorilor care au rămas la Dinamo, Bogdan Bălănescu și Marius Iorga.

”Cu Danciu au prins momentul să-l curețe. Voiau de mult. De când am venit eu, din prima zi, mi-au zis Negoiță și Bălănescu să-l dăm afară. ‘Dă-l tu, că nouă ne este frică’. Cum să-l dau, domne, afară? Păi Dănciulescu a dat bani din buzunar, să-și plătească chiriile copiii ăștia. Sunt doi jucători care nu aveau bani de mâncare. Și l-au dat afară.

Și pe Bălănescu, cel care a păcălit suporterii, care a dus din pix clubul ăsta la minus două milioane și ceva de euro, îl păstrezi. Păi DDB-ul? Nu mai cereți demisia? Îmi pun semne de întrebare. Să mă lase și o parte a suporterilor. Că sunt cu el, merg împreună la meciuri în mașină. Stau cu el.

Să iasă din ascunzători. Să nu mai stea ca șobolanii pe acolo pe sub birouri și să facă tâmpenii. Să iasă și să zică adevărul. Șobolănime, asta e la Dinamo. Sunt șobolani care se ascund.

Și când e ceva de ros, haț câteva comisioane. Haț, un impresar. Haț, câteva sticle de vine. Haț, câteva costume de la sponsori. Asta a fost la Dinamo anii ăștia”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Previous Șase jucători pentru Gigi Mulțescu
Next Un fotbalist crescut la PSG, ofertat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *