Prunea, apel către suporterii dinamoviști


Dinamo a pierdut manșa tur a barajului de promovare – retrogradare, scor 0-2, împotriva celor de la Universitatea Cluj. La finalul partidei, Ionel Dănciulescu a declarat că tot ce s-a întâmplat în această partidă a fost o rușine la adresa lui Dinamo și chiar l-a atacat și pe fostul administrator special, Iuliu Mureșan.

Florin Prunea (53 de ani) a vorbit și el despre meciul pierdut de către Dinamo și chiar l-a contrazis pe fostul atacant al „câinilor”, după ce acesta a criticat echipa.

Dacă Ionel Dănciulescu a declarat că tot ce s-a întâmplat în această partidă este consecința problemelor apărute la club, Florin Prunea a ținut să-l contreze pe „Danciu”.

Prezent pe stadionul din Cluj, Florin Prunea i-a felicitat pe cei de la „U” pentru victorie și spune că pentru Dinamo urmează o săptămână de foc.

Fostul mare portar român spune că nu este momentul în care să se arunce cu pietre în Dinamo, iar toți cei ce susțin trupa din „Ștefan cel Mare” ar trebui să fie alături de echipă.

„Nu mă așteptam la acest rezultat. Este o victorie meritată și îi felicit pe cei de la U Cluj. Mai este o repriză totuși, dar va fi o săptămână foarte grea.

Fac apel către suporteri să nu se întoarcă împotriva lor. Se joacă acasă, sunt convins că suporterii vor veni în număr mare. Am încredere că Dinamo va întoarce rezultatul. A fost și ghinion, a fost și intervenția lui Eșanu, U Cluj merită toate felicitările. Atmosfera a fost senzațională, felicit toți suporterii.

Am răspuns la invitația lui Zăvăleanu, din păcate nu am purtat noroc. Duminică trebuie să vină toată lumea, Dinamo are nevoie de oricine. Repet, am încredere că Dinamo va întoarce rezultatul. Nu cred că este momentul în care să aruncăm cu pietre, oricine este Dinamovist trebuie să încurajeze echipa, Într-o săptămână Dinamo își joacă viața. Cu siguranță voi merge la retur”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Dialogul dintre Prunea și suporteri după meci, AICI.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Fanii lui Dinamo s-au dezlănțuit la final
Next Cornel Dinu rămâne optimist după meciul tur

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *