Prunea anunță: ”Eu aveam soluțiile.” Ce a propus fostul portar


Florin Prunea a fost gata să o preia pe Dinamo din funcția de director general, dar venirea lui Mircea Rednic a anihilat orice șansă ca fostul portar să mai ajungă în Ștefan cel Mare. El a fost la meciul de la Chiajna să o vadă pe Dinamo și a analizat problemele ”câinilor”.

”Au câștigat o comoară după jocul pe care l-au avut în seara asta. Punctele sunt din ce în ce mai puține puse în joc. Echipele simt mirosul de sânge. În situația asta se poate orice. Dinamo trebuie să rămână în Liga 1 dacă nu joacă, ne ținem de glume cu play-off, sau ce? Suporterii nu mai au răbdare, e greu de tot. Nu știu cum vor ieși din situația asta. Suporterii au dreptate. Jucătorii trebuie să înțeleagă ce tricouri poartă. Soluția este jocul și jucătorii să răspundă pe teren, să lase cearta cu suporterii. Nu cred că este cea mai slabă echipă, dar lucrurile s-au acutizat. La primăvară se mai joacă patru etape, nu mai este simplu.

E mai greu la retrogradare, decât la play-off. Trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Claudiu l-au dat afară după două săptămâni. Nimic nu a fost întâmplător în acest an. Eu am avut o negociere corectă cu Dinamo, ce să fac eu în trei luni la Dinamo? Aș fi avut și soluțiile, la Dinamo e o problemă de dialog, nu știu să vorbească cu jucătorii. Nu te gândești, dar Dinamo se luptă la retrogradare cu echipe care au multe probleme. La Dinamo sunt condiții de primele 4 echipe din România. Pentru suporteri este cel mai greu. Jucătorii trebuie să înțeleagă, meciul cu Voluntari este unul capital”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

FOTO Regulile lui Rednic. Ce le-a scris dinamoviștilor în VESTIAR

-->
Previous GATA Mircea Rednic confirmă: ”Da, pe el îl aduc.” Primul transfer al ”câinilor”
Next Dramatic: se vorbește și de retrogradare! "E posibil orice"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *