Prunea a găsit soluția: ”Ei sunt inconștienți”


Dinamo e pe marginea prăpastiei și nu se știe încă cine va reuși cu adevărat să mai salveze această echipă. Cert este că cei care conduc în acest moment destinele acestui club nu-și dau seama că au nevoie de un om de fotbal priceput care să pună în valoare eforturile financiare ale fanilor.

”Oamenii care conduc sunt inconștienți! Nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare! Cineva ar trebui să iasă și să liniștească lucrurile, să-i liniștească pe jucători. Nimeni nu iese! Doar jucătorii ies, când mai câștigă.

Eu m-am săturat să văd cum toată lumea că îi pare rău. Dar vă spun eu că niciunuia nu-i pare rău. Unii abia așteptă să scape de Dinamo!

Oare poate să fac cineva echipa să reacționeze? La Uhrin am auzit discursul unui antrenor care nu are soluții, iar asta înseamnă că lucrurile sunt grave! Dacă un antrenor cu experiență spune că nu are soluții, înseamnă că jucătorii nu sunt ce trebuie.

Portarul ăsta (n.r- Gudmun Kongshavn) e din alt film. Dinamo a avut cei mai buni portari din Liga 1, dar au fost lăsați să plece. S-au făcut prostii mari de tot. Celălalt și-a rupt tendonul pentru că are 15 kilograme în plus (n.r- Akpala). Dinamo are câțiva jucători peste media din play-out, dar jocul suferă și nu dă speranțe de mai bine. Se poate salva, dar trebuie strânse rândurile și cineva trebuie să dea un semnal”, a spus Florin Prunea la ProX.

Citește și:

Răzvan Pleșca, discurs frumos despre Dinamo: ”Exagerat”

Previous Răzvan Pleșca, discurs frumos despre Dinamo: ”Exagerat”
Next Negoiță explică situația complicată cu baza Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *