Propuneri de noi contracte pentru doi jucători importanți. Ce șanse sunt


Dinamo nu-și permite să piardă niciunul dintre jucătorii reprezentativi așa că au făcut oferte concrete pentru prelungirea contractelor. Oficialii din Ștefan cel Mare vor să știe clar pe cine se va baza în următorul sezon așa că a transmis astăzi noi contracte de prelungire pentru căpitanul Antun Palic și portarul Jaime Penedo.

Le-am trimis anumite oferte, propuneri pentru un nou contract, lui Penedo și lui Palici. Vom vedea în zilele următoare ce urmează. Sunt șanse destul de mari să se concretizeze.

La Penedo, singura problemă e că, dacă vom juca în preliminariile de Europa League, avem nevoie de un portar, pentru că Laurențiu Brănescu încă nu e 100% apt din punct de vedere fizic.

Dacă la Penedo intervine o convocare la echipa națională în momentul respectiv, noi am vrea să îl ținem pentru perioada respectivă, dar nu îi interzice nimeni să plece la echipa națională, dacă va avea convocări după această dată.

Sper să ajungem la un numitor comun, Adi va discuta cu agentul lui și sperăm să ajungem la o înțelegere, sunt șanse destul de mari”, a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Palici a ajuns la Dinamo liber de contract în vara lui 2015, de la gruparea croată NK Krka, în timp ce Penedo a ajuns în „Ștefan cel Mare” vara trecută, de la Saprissa.

Citește și:

Nicolae Badea dă vina pe CS Dinamo că nu se face stadionul

Previous Un fotbalist de 24 de mil de euro, pe lista lui Mutu
Next Nicolae Badea dă vina pe CS Dinamo că nu se face stadionul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *